احتمال افزایش نیافتن نرخ خرید تضمینی گندم در سال ۹۷

احتمال افزایش نیافتن نرخ خرید تضمینی گندم در سال ۹۷

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس از احتمال افزایش نیافتن نرخ خرید تضمینی گندم در سال آینده خبر داد.

بذر گندم

علی اکبری عضو کمیسیون کشاورزی و آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره تعیین  نرخ خرید تضمینی گندم از کشاورزان در سال آینده، گفت: تعیین نرخ خرید تضمینی گندم از کشاورزان بر عهده شورای اقتصاد است.

وی ادامه داد: زمزمه‌هایی مبنی بر عدم افزایش نرخ خرید تضمینی گندم در سال آینده به گوش می‌رسد که باید منتظر ماند و دید که شورای اقتصاد در اینباره چه تصمیمی اتخاذ می‌کند.

نماینده مردم شیراز در مجلس با تاکید براینکه نرخ خرید تضمینی گندم در کشور ۲ برابر نرخ جهانی آن است، افزود: در سال ۹۶ نرخ خرید تضمینی گندم حدود ۱۳۰۰ تومان بود که قیمت جهانی آن حدود ۶۵۰ تومان است.

عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی تصریح کرد: دولت نیز باید تدبیری اتخاذ کند تا پول گندمی که از کشاورزان خریداری می کند را  در حداقل‌ترین زمان به آنها پرداخت کند.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*