
محمد ایزدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: خرید گندم در استان زنجان از اواخر خردادماه آغاز شده و روند خوبی در استان در مدت زمان گذشته طی کرده است.
وی با اشاره به اینکه امسال گندم به قیمت یک هزار و 300 تومان خریداری میشود، تصریح کرد: امسال بیش از 40 مرکز برای خرید گندم در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه برخی از این مراکز مربوط به غله بوده و برخی نیز مربوط به مراکز مباشر تعاون روستایی است، بیان کرد: امسال بخشی از ظرفیت سیلوی بتنی خدابنده نیز برای خرید گندم آمادهسازی شده است.
ایزدی با اشاره به اینکه تاکنون 147 هزار تن گندم در استان زنجان خریداری شده است، اضافه کرد: کل وجه و مطالبات گندمکاران از محل این میزان خرید 191 میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به اینکه پرداخت مطالبات گندمکاران نیز از همان روزهای نخست آغاز شده است، گفت: تاکنون میزان پرداختی به گندمکاران 5 میلیارد و 500 میلیون تومان بوده است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به اینکه میزان گندم عرضه شده در بورس کالا 48 هزار تن است، افزود: از این میزان 7 هزار و 400 تن در بورس به فروش رفته است.
ایزدی با اشاره به اینکه روند خرید و عرضه گندم در بورس کالا پیشرفت مطلوبی دارد، بیان کرد: بحث خرید گندم تا اوایل مهرماه که تحویل آخرین محموله خرید گندم باشد، در استان ادامه خواهد داشت.
Be the first to comment