
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، منوچهر حبیبی در جلسه ستاد سرمایهگذاری که صبح امروز محل مرکز خدمات سرمایهگذاری استان قزوین برگزار شد، با اشاره به خرید گندم، جو و کلزا در استان اظهار داشت: با توجه به دستورالعملی که در راستای خرید تضمینی گندم، جو و کلزا مطرح بوده، روند کار بسیار مطلوب و در حال انجام است.
وی گفت: تا به امروز 145 هزار تن گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان استان قزوین خریداری شده و این میزان گندم حدود یک و نیم سال نیاز استان بوده که از گندمکاران خریداری شد است.
معاون امور اقتصادی استاندار قزوین با بیان اینکه قیمت هر کیلو گندم خریداری شده 300 تومان است، عنوان کرد: در حال حاضر 31 مرکز خرید گندم در استان وجود دارد و بهای گندم به کشاورزانی که در روزهای نخست از آنها گندم خریداری شده، پرداخت شده است.
حبیبی عنوان کرد: در خصوص محصول جو و کلزا، حدود 10 هزار تن جو و هشت هزار و 307 تن کلزا از کشاورزان استان قزوین خریداری شده است.
این مسؤول در پایان از همکاری سازمان جهاد کشاورزی، شرکت غله، فرمانداران و شبکه وسیع حمل و نقل استان قزوین قدردانی کرد.
Be the first to comment