
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، ناصر حیدریپوری با بیان اینکه با بهرهگیری از شیوههای کشت بر روی نوار تیپ و سیستم آبیاری نوین، تولید گندم در هرمزگان 5 درصد افزایش داشته است، اظهار داشت: در سال زراعی 96-95 سطح زیرکشت گندم در استان 12 هزار و 640 هکتار بود که از این سطح بیش از 62 هزار تن گندم برداشت شد.
وی ادامه داد: شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 6 در قالب گندم مازاد حدود 58 هزار و 188 تن از گندمکاران خریداری کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در سال گذشته نزدیک به 62 هزار تن گندم در استان تولید شد که با خرید تضمینی از زارعین باعث افزایش در آمد کشاورزان و افزایش از بهرهوری شد.
حیدریپوری عنوان داشت :همچنین 2 هزار و 839 تن گندم بذری از بهرهبردارن خریداری شد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه امسال سطح زیر کشت 400 هکتار نسبت به سال قبل کاهش داشت ولی بهدلیل بهرهگیری از شیوه کشت بر روی نوار تیپ، تولید امسال نسبت به سال قبل 5 درصد افزایش داشته است.
این مسؤول با بیان اینکه 90 درصد گندم استان در شهرستان حاجی آباد تولید میشود، ابراز داشت: شهرستانهای رودان، میناب، بستک، بندرعباس و پارسیان از دیگر مناطق تولید گندم در استان هستند.
حیدریپوری افزود: توجه و حمایت از تولید ملی از مهمترین مؤلفههایی است که سبب بهبود وضعیت اقتصادی کشور میشود و برای تحقق اهداف این امر باید برنامهریزی مناسب و هدفمند داشته باشیم.
وی ضمن تشریح برنامههای وزارت جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی کشور تصریح کرد: افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی، شناسایی و بهرهگیری از ظرفیتهای تولید جدید و گسترش صادرات از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی در سال 96 است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهار کرد: هرمزگان با داشتن ظرفیتهای بالقوه کشاورزی ازجمله دریا و خشکی میتواند با توسعه زیرساختهای لازم بیشترین بهره را در راستای اقتصادی کردن بخش کشاورزی و اشتغال پایدار ببرد.
وی در پایان یادآور شد: برداشت گندم در هرمزگان از اواسط فروردینماه شروع و تا اوایل تیرماه ادامه دارد.
Be the first to comment