هشدار رئیس اداره استاندارد مهاباد درخصوص کمبود پروتئین در نان

هشدار رئیس اداره استاندارد مهاباد درخصوص کمبود پروتئین در نان

رئیس اداره استاندارد شهرستان مهاباد درخصوص کمبود پروتئین در نان هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، محمدتقی خیری در جلسه شورای آرد و نان این شهرستان که در فرمانداری تشکیل شد گفت: بازرسان اداره استاندارد مهاباد در 20 مورد بازرسی از کارخانه های تولید آرد و واحدهای پخت نان مشکل کمبود پروتئین مشاهده کردند.

خیری افزود: یکی از دلایل کاهش میزان پروتئین آرد و نان را ،  ناشی از خرید گندم سن زده و غیر استاندارد و تبدیل آن به آرد اعلام کرد.

رئیس اداره استاندارد شهرستان مهاباد همچنین گفت: استفاده از دستگاههای غیر استاندارد پخت  نان بدون پروانه بهره برداری یکی دیگر از دلایل کاهش کیفیت نان در این شهرستان است.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*