هشدار رئیس اداره استاندارد مهاباد درخصوص کمبود پروتئین در نان
رئیس اداره استاندارد شهرستان مهاباد درخصوص کمبود پروتئین در نان هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، محمدتقی خیری در جلسه شورای آرد و نان این شهرستان که در فرمانداری تشکیل شد گفت: بازرسان اداره استاندارد مهاباد در 20 مورد بازرسی از کارخانه های تولید آرد و واحدهای پخت نان مشکل کمبود پروتئین مشاهده کردند.
خیری افزود: یکی از دلایل کاهش میزان پروتئین آرد و نان را ، ناشی از خرید گندم سن زده و غیر استاندارد و تبدیل آن به آرد اعلام کرد.
رئیس اداره استاندارد شهرستان مهاباد همچنین گفت: استفاده از دستگاههای غیر استاندارد پخت نان بدون پروانه بهره برداری یکی دیگر از دلایل کاهش کیفیت نان در این شهرستان است.
Be the first to comment