رشد 60 درصدی خرید گندم در سیستان وبلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای فصل برداشت گندم در استان بیش از ۴۲ هزار تن گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان سیستان وبلوچستانی خریداری شده است.
به گزارش ایسنا، رضا نجفی افزود: امسال سطح زیر کشت گندم در سیستان و بلوچستان 76 هزار و650 هکتار است که از ابتدای فصل برداشت گندم در استان بالغ بر 45 هزار هکتار از اراضی گندم استان برداشت شده است.
وی رشد 60 درصدی خرید گندم نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته اشاره کرد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 40 هزار تن گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان سیستان و بلوچستانی خریداری و به سیلوهای سطح استان حمل شده است.
نجفی، قیمت خرید تضمینی گندم را از قرار هر کیلوگرم 13 هزار ریال عنوان کرد و اظهار داشت: در سال جاری 546 میلیارد ریال به گندم کاران استان پرداخت شده است.
رئیس سازمان کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: در این مدت یک هزار و 700 تن گندم بذری نیز از کشاورزان استان خریداری شده است.
Be the first to comment