معاون استاندار چهارمحال و بختیاری: کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-12-19 16:38:35Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
معاون استاندار چهارمحال و بختیاری:

کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد

شهرکرد- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد.

سیامک سلیمانی دشتکی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد، اظهار داشت: با برگزاری دوره های اموزشی در این استان زمینه برای ارتقای کیفیت نان فراهم می شود.

وی عنوان کرد: باید رضایت مردم از نان تولیدی در نانوایی های این استان افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مبارزه با آفت سن گندم و بالا بردن کیفیت آرد تولیدی نقش مهمی در افزایش کیفیت نان تولیدی در این استان دارد.

وی بیان کرد: آموزش به نانوایی ها نقش مهمی در ارتقای کیفیت نان تولیدی در این استان دارد.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*