کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد
شهرکرد- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد.
سیامک سلیمانی دشتکی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد، اظهار داشت: با برگزاری دوره های اموزشی در این استان زمینه برای ارتقای کیفیت نان فراهم می شود.
وی عنوان کرد: باید رضایت مردم از نان تولیدی در نانوایی های این استان افزایش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مبارزه با آفت سن گندم و بالا بردن کیفیت آرد تولیدی نقش مهمی در افزایش کیفیت نان تولیدی در این استان دارد.
وی بیان کرد: آموزش به نانوایی ها نقش مهمی در ارتقای کیفیت نان تولیدی در این استان دارد.
Be the first to comment