معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان گفت: میزان استفاده از سبوس در نانوایی های استان استاندارد نیست و نان ها ارزش غذایی کمی دارند.
وی گفت: در صورت رعایت نکردن استانداردها در پخت نان با نانوان ها برخورد قانونی می شود.
معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استاندار هرمزگان افزود: استاندارد ملی سبوسگیری در نان های سنگک بین شش و نیم تا 11 و نیم درصد است.
اکرمی گفت: فرمانداری ها ، دانشگاه علوم پزشکی، غله و خدمات بازرگانی، اداره کل استاندارد و سازمان صنعت معدن و تجارت باید نانوایان را ملزم به استفاده از سبوس به میزان استاندارد در پخت نان سنگک کنند .
فاطمه دباغ سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این نشست گفت: اکنون طرح کشوری غنی سازی آهن و فولیک اسید فرآورده های نان در هرمزگان در حال اجراست.
وی افزود: پیش بینی می شود تا پایان سال 99 این طرح در کشور و هرمزگان به پوشش کامل برسد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: برای کاهش و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی در فرآورده های نان، نمک باید به یک درصد کاهش یابد.
دباغ افزود: اکنون میانگین مصرف نمک در فرآورده های نان در استان 2 و چهار دهم درصد است .
Be the first to comment