کیفیت گندم مطلوب است/ سردرگمی کشاورزان از تاخیر در اعلام نرخ خرید

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد

قلی ایمانی گفت:در شرایط فعلی به طور متوسط درصد پروتئین گندم تولیدی 12.5 درصد است که این میزان برای نانوایی ها مناسب است.

کیفیت گندم مطلوب است/ سردرگمی کشاورزان از تاخیر در اعلام نرخ خرید

علی قلی ایمانی رئیس بنیاد توانمند سازی گندمکاران در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نگرانی کشاورزان مبنی بر نگرانی گندمکاران از آزاد سازی نرخ آرد و خرید گندم بر حسب کیفیت و پروتئین اظهار داشت: در شرایط فعلی به طور متوسط درصد پروتئین گندم تولیدی 12.5 درصد است که این میزان برای نانوایی ها مناسب است و نیازی به واردات نداریم.
وی با اشاره به اصرار برخی نانوایی صنعتی مبنی بر واردات گندم با پروتئین بالاتر افزود: با توجه به خودکفایی و تولید گندم با پروتئین بالا منافع عده ای وارد کننده به خطر افتاده و با صحبت هایی مبنی بر ارزان بودن قیمت جهانی گندم نسبت به نرخ گندم داخلی درصدد خدشه دار کردن تولید هستند.
قلی ایمانی با اشاره به اینکه خرید گندم برحسب کیفیت نباید موجب نگرانی کشاورزان شود، گفت: گندم تولیدی برخی استان ها نظیر خوزستان، فارس،ایلام، کرمانشاه پروتئین بالغ بر 13 درصد دارد که برای نان های حجیم صنعتی بسیار مناسب است از این رو واردات گندم بهانه ای بیش نیست.
رئیس توامند سازی گندمکاران با اشاره به تاثیر تاخیر نرخ خرید تضمینی بر خودکفایی گندم تصریح کرد: براساس قانون نرخ خرید تضمینی محصولات همه ساله تا قبل از شروع کشت پاییزه باید اعلام شود که امسال  با تعلل در اجرای قانون کشاورزان در استفاده به موقع کود،مبارزه با علف های ارز و سموم سردرگم شدند که درصورت استمرای این روند برای سال های آتی بر میزان تولید تاثیر گذار خواهد بود.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*