رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی در دیدار با مدیران شرکت‌های غذایی فرانسوی اعلام کرد: صنایع غذایی ایران آماده همکاری مشترک با شرکت های خارجی به شرط انتقال دانش و تکنولوژی روز است

رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی در دیدار با مدیران شرکت‌های غذایی فرانسوی اعلام کرد:

صنایع غذایی ایران آماده همکاری مشترک با شرکت های خارجی به شرط انتقال دانش و تکنولوژی روز است

رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران در دیدارهای جداگانه با اعضای هیات فرانسوی اعزامی به کشورمان امکان همکاری‌های مشترک را بررسی کرد.
به گزارش کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، محمدرضا مرتضوی در دیدار با آقای مورین مدیرعامل شرکت لبنی tippagral که با حضور رضا باکری دبیرکل انجمن فرآورده‌های لبنی ایران همراه بود، با اشاره به توانایی‌های صنایع لبنی ایران برای همکاری‌های مشترک میان تولیدکنندگان ایرانی و فرانسوی گفت: ما در کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران کاملا این آمادگی را داریم که برای ایجاد همکاری‌های مشترک میان شرکت‌های ایرانی و فرانسوی در حوزه تولید مشترک و سرمایه‌گذاری زمینه‌های لازم را فراهم کنیم.
رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران در این دیدار در خصوص سرمایه‌گذاری این شرکت در ایران، مذاکرات را با مدیرعامل شرکت لبنی tippagral را مفید و سازنده خواند و ابراز امیدواری کرد صنایع غذایی در ایران بتواند با همکاری شرکت‌های خارجی موفقیت‌های چند سال گذشته را تداوم ببخشد.
همچنین مهندس محمدرضا مرتضوی در دیدار جداگانه‌ای با مدیران شرکت فرانسوی eurogerm که در زمینه افزودنی‌های صنایع غذایی فعال است، بر توانمندی‌های شرکت‌های صنایع غذایی ایران تاکید کرد.
رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران در دیدار با «ادوارد ناوار» و «رمی فوری» از مدیران ارشد این شرکت بزرگ صنایع غذایی در فرانسه که در زمینه افزودنی و بهبوددهنده‌های گندم و آرد فعال است، اعلام داشت: ما در ایران از شرکت‌های خارجی که قصد انتقال دانش فنی را دارند با روی باز استقبال می‌کنیم.
در ادامه این دیدار، مرتضوی به این شرکت فرانسوی پیشنهاد کرد تا با انتخاب یک شرکت تولیدکننده همکار در ایران، زمینه انتقال دانش فنی و تکنولوژی به ایران و حضور در کشورمان را فراهم کنند.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*