گندمکاران آبیکی اصول مدیریت تغذیه گندم در شرایط سرمازدگی را آموزش دیدند.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ در کارگاه آموزشی گندمکاران آبیکی با عوامل موثر بر بروز سرمازدگی در گیاه، علائم و نشانه های سرمازدگی و انواع آن و مدیریت زراعی در شرایط تنش سرما از جمله تغذیه مناسب با کودهای مختلف، اسید هیومیک، محلول پاشی، محرک های رشد و آبیاری بموقع آشنا شدند.
همچنین در این کارگاه یکی از کشاورزان پیشرو و فعال منطقه که دارای رتبه کشوری و استانی در تولید گندم و کلزا بود در باره مباحث علمی و فنی این محصولات و تجربیات خود در مزرعه مطالبی را برای حاضرین ارائه کرد .
نبود بارشهای پائیزه و زمستانه، کشت بی موقع، مصرف بیش از حد کودهای شیمیایی و کاهش دمای هوا تا (13-) درجه و نبود پوشش برف بر روی گیاهان منجر به عدم تحمل پذیری گندم در برابر سرما در نهایت موجب سرمازدگی در برخی از مزارع گندم، جو و کلزا شده است .
Be the first to comment