رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی گفت: یکسان سازی نرخ آرد یکی از عوامل ایجاد فضای رقابتی در حوزه نان است.
محمد جواد کرمی رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به ضرورت یکسان سازی نرخ آرد و گندم اظهار داشت: یکسان سازی نرخ آرد یکی از عوامل ایجاد فضای رقابتی در حوزه نان است که عدم اجرای آن اجهاف در حق نانوایان آزاد پز است.
وی افزود: در شرایط کنونی آرد یارانه پز با قیمت 665 و آزاد پز 900 تومان در اختیار نانوایان قرار می گیرد که تفاوت نرخ آرد موجب ایجاد رانت می گردد.
کرمی با اشاره به اینکه یکسان سازی آرد سال 89 برای اولین بار کلید خورد، گفت: اجرای مجدد یکسان سازی نرخ آرد و گندم علاوه بر رقابت سالم میان نانوایان، افزایش کیفیت و رضایتمندی مردن را به همراه دارد.
رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی تصریح کرد: یکسان سازی نرخ آرد و گندم باید هر چه سریع تر عملیاتی شود چرا که در غیر اینصورت واحد های صنعتی به سبب ارزان بودن نان سنتی یکی پس از دیگری تعطیل می شوند.
Be the first to comment