تبریز؛
فرماندار شهرستان اهر بازرسی های مداوم از نانوایی های شهرستان اهر برای کنترل رعایت مسایل بهداشتی را لازم و ضروری دانست.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛عابدی در جلسه کمیته آرد و نان شهرستان اهر گفت: متأسفانه در بعضی از نانوایی های شهرستان اهر برای ورآمدن خمیر و تسهیل در پخت نان از افزودنی های غیرمجاز استفاده می شود که لازم است برای کنترل رعایت بهداشت، بازرسی ها از نانوایی ها به صورت مداوم انجام شود و به یک روز اختصاص نیابد.
وی افزود: از نانوایان شهرستان اهر انتظار داریم مسایل بهداشتی را در پخت نان رعایت کنند و بازرسان نیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان بدون هیچ اغماضی برخورد قانونی کنند چرا که سلامت شهروندان در اولویت است.
فرماندار شهرستان اهر همچنین خواستار رعایت مقدار سبوس در نوع پخت نان ها از سوی نانوایان شد.
وی از کارخانه های تولید آرد نیز خواست در تولید آرد، کمیت و کیفیت را رعایت کنند و ادارات ذیربط نیز بازرسی ها به طور سرزده برای کنترل کیفیت و کمیت آردهای تولیدی از این کارخانه را به صورت مداوم انجام دهند.
عابدیهمچنین از حمایت از احداث کارخانه های جدید آرد در جهت تولید آرد با کیفیت بهتر و با دستگاه های جدید و به روز در شهرستان اهر خبر داد.
وی افزود: از نانوایان شهرستان اهر انتظار داریم مسایل بهداشتی را در پخت نان رعایت کنند و بازرسان نیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان بدون هیچ اغماضی برخورد قانونی کنند چرا که سلامت شهروندان در اولویت است.
فرماندار شهرستان اهر همچنین خواستار رعایت مقدار سبوس در نوع پخت نان ها از سوی نانوایان شد.
وی از کارخانه های تولید آرد نیز خواست در تولید آرد، کمیت و کیفیت را رعایت کنند و ادارات ذیربط نیز بازرسی ها به طور سرزده برای کنترل کیفیت و کمیت آردهای تولیدی از این کارخانه را به صورت مداوم انجام دهند.
عابدیهمچنین از حمایت از احداث کارخانه های جدید آرد در جهت تولید آرد با کیفیت بهتر و با دستگاه های جدید و به روز در شهرستان اهر خبر داد.
Be the first to comment