مدیر جهاد کشاورزی کلاله: بیش از ۵۷ هزار هکتار گندم در شهرستان کلاله کشت شد

مدیر جهاد کشاورزی کلاله:

بیش از ۵۷ هزار هکتار گندم در شهرستان کلاله کشت شد

گندم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلاله با اشاره به پایان کشت گندم در این شهرستان گفت: بیش از ۵۷ هزار و ۵۴۶ هکتار گندم در شهرستان کلاله کشت شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کلاله، علی علیزاده عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان فصل کشت گندم در این شهرستان و سبز شدن گندم در دشت و کوهپایه‌های منطقه، اظهار داشت: امسال با 5 هزار و 551 بهره‌بردار برای 57 هزار و 546 هکتار قرارداد کشت منعقد شده است.

وی افزود: خوشبختانه هم‌اکنون 7 هزار و 821 هکتار گندم آبی و 49 هزار و 725 هکتار گندم دیم به سبزی رسیده‌اند که تحت نظارت 25 کارشناس پهنه مدیریت جهاد کشاورزی، مستمر مورد بازدید قرار دارند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلاله به خدمات ارائه شده توسط جهاد کشاورزی کلاله به گندم‌کاران اشاره کرد و گفت: تاکنون علاوه بر توزیع 2 هزار و 930 تن انواع بذر مروارید، گنبد، کوهدشت، کریم و قابوس و لاین 17، 9 هزار و 36 تن کودهای اوره، فسفاته، پتاسه و گوگردی بین کشاورزان توزیع شده است.

علیزاده اظهار کرد: در حوزه سرزمینی شهرستان کلاله سال گذشته با بیش از 54 هزار هکتار مزرعه گندم بیش از 190 هزار تن گندم تولید شد.

وی افزود: امسال شرایط مساعد جوی، توزیع مناسب بارندگی در زمان کشت و داشت و حضور مستمر و نظارت 25 کارشناس کشاورزی در مزارع، زمینه افزایش محصول گندم در واحد سطح را فراهم کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلاله گفت: بر اثر سرمای اوایل آذر ماه امسال 7 هزار هکتار از اراضی کلزا و 950 هکتار از باغات زیتون کلاله از بین رفته و بررسی خسارت کشاورزان کلزاکاری که محصول تحت کشت آنان پائیز امسال دچار سرمازدگی شده بود به پایان رسیده و صندوق بیمه کشاورزی منتظر ابلاغ اعتبار برای پرداخت خسارت است.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*