مدیرکل استاندارد البرز: استفاده از جوهرقند در 44 درصد نان های سنتی البرز

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-12-19 16:38:35Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

مدیرکل استاندارد البرز:

استفاده از جوهرقند در 44 درصد نان های سنتی البرز

کرج – ایرنا – مدیر کل استاندارد استان البرز گفت که در 44 درصد از نان های سنتی در استان از جوهر قند استفاده می شود.

فتانه شکرالهی روز سه شنبه در ششمین همایش استاندارد و کیفیت استان البرز که پیش‌ از ظهر امروز سه شنبه در کرج برگزار شد، با بیان اینکه وجود جوهرقند در نان‌های سنتی استان را مورد بازرسی قرار داد‌ه‌ایم، گفت: در 44 درصد از نان‌های سنتی که مورد بررسی قرار گرفت جوهرقند وجود دارد که بیشتر آن در نان‌های لواش و تافتون است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مبنای تجارت جهانی و حضور در بازارهای دنیا، رعایت استانداردهای بین المللی است،گفت: ازاولویت های این اداره کل تدوین استانداردهای بین المللی است.
مدیرکل استاندارد البرز ادامه داد: تدوین استاندارد امور مهندسی عمرانی و ساختمانی TC5G از جمله اقدامات این اداره کل در تدوین استانداردهای بین الملی بوده است.
وی همچنین تصریح کرد:‌ برنامه هایی برای توانمندسازی و آموزش زنان کشاورز درباره نحوه استفاده از سموم کشاورزی اجرا شده است.
شکرالهی خاطرنشان کرد:تجهیزات زمین بازی مهدکودک‌ها مشمول قانون استاندارد ‌سازی است که با همکاری سازمان بهزیستی تعدادی از مهد‌های کودک مورد بازرسی قرار گرفته است.
مدیر‌کل استاندارد البرز با تاکید بر اینکه 12 دستگاه اجرایی در استان البرز برای ایجاد دفاتر استاندارد‌سازی اعلام آمادگی کرده‌اند، افزود: در حوزه استاندارد اقدامات ویژه‌ای را با همکاری سایر دستگاه‌ها انجام داده‌ایم و روز ‌به‌ روز در ارتقا کیفیت و تولید در سطح استان می‌کوشیم تا اعتماد مردم به استاندارد و کیفیت را افزایش دهیم.
رعایت الزامات ارگونومی در 29 مدرسه استان البرز
شکرالهی گفت:در اجرای ماده 4 قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، طرح بررسی رعایت الزامات ارگونومی مدارس در استان البرز آغاز شد.
وی اظهار کرد: علم ارگونومی به بررسی تأثیر اشیا مورد استفاده انسان بر شیوه زندگی و بهبود عملکرد آنها می پردازد و رعایت نشدن اصول ارگونومی موجب آسیب های اسکلتی عضلانی در افراد می شود و در این میان مسایل مربوط به کودکان و نوجوانان به دلیل اینکه دوران رشد و تکامل را طی می کنند از اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی افزود: دنیای یک کودک را خانه، مدرسه و جامعه تشکیل می دهد و این مکان ها باید از نظر وضعیت ایمنی و بهداشتی، مناسب باشند.
وی با اشاره به اینکه مدرسه موقعیت اجتماعی خاصی است که آموزش و رشد شخصیت کودکان پایه گذاری می شود، اظهار کرد: یکی از مهم ترین مسایل که در مدرسه باید رعایت شود بکارگیری اصول ارگونومی است که سبب پیشگیری از آسیب های اسکلتی – عضلانی از جمله کمردرد، درد گردن و درد مچ دست می شود.
وی خاطر نشان کرد: رعایت اصول ارگونومی کمک به پیشگیری از حوادث و افزایش میزان انگیزه، علاقه به کلاس و درس همچنین افزایش رفاه، آسایش و امنیت دانش آموزان ، افزایش بهره وری، کیفیت آموزش و جلوگیری از افت تحصیلی آنها کمک می کند.
شکرالهی با اشاره بر لزوم استاندارسازی میز و نیمکت ها گفت: متناسب نبودن میز و نیمکت ها با ابعاد بدنی دانش آموزان ناراحتی های کمر، گردن، خستگی زودرس، افت تحصیلی و اختلال در فشار خون آن ها را موجب می شود.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*