به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ فریدون بابایی در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال افزود: هدف از آزاد سازی 20 درصدی نانوایی های دولتی در کشور ایجاد رقابت در بین نانوایی ها و افزایش کیفیت نان است که این کار هنوز در خلخال اتفاق نیفتاده و نانوایی های آزاد پز فقط اکتفا به افزایش قیمت نان تولیدی خود در مقایسه با نانوایی های دولتی کرده اند.
وی گفت: پایین بودن کیفیت آرد تولیدی در کارخانه های آرد سازی استان اردبیل نمی تواند بهانه قابل قبولی برای نانوایان آزاد پز در پخت نان نامرغوب باشد.
فرماندار شهرستان خلخال افزود: نانوایان آزاد پز مجاز به تهیه آرد مرغوب از سایر مناطق کشور بوده و می توانند با تهیه آرد مناسب از سایر کارخانه های آرد سازی خارج از استان اردبیل نسبت به پخت نان مرغوب و جلب رضایت مردم اقدام کنند.
بابایی آموزش نانوایان با استفاده از تجربیات خوب نانوایان قدیمی خلخال را از جمله راهکارهای افزایش کیفیت نان تولیدی در نانوایی های این شهرستان دانست و گفت: افزایش نظارت و بازرسی بر نحوه کار نانوایی ها و نیز تشویق نانوایان خوب و برخورد با نانوایان متخلف نیز می تواند از سایر راهکارهای افزایش کیفیت نان در خلخال باشد.
وی افزود: با توجه به این که قوت غالب مردم خلخال نان بوده و پخت نان مرغوب یکی از عوامل رضایتمندی گردشگران است در صورت افزایش کیفیت نان وضعیت نان مصرفی مردم خلخال بهبود یافته و سطح رضایتمندی گردشگران از وضعیت نان نیز افزایش خواهد یافت
Be the first to comment