تشدید نظارت‌های کیفی از نحوه پخت نان در شادگان

آبادان ؛
مسئول امور اجرایی آرد و نان شادگان از تشدید نظارت‌های کیفی بر نحوه پخت نان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛عادل آلبوناصر  در جلسه کارگروه آرد و نان این شهرستان  گفت: نانوایان باید بحث کیفیت نان را جدی بگیرند و در این راستا بازرسی‌ها و نظارت‌های بیشتری از این مراکز در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی افزود: توجه به کیفیت و بهداشت نان باید در سرلوحه کاری نانوایی‌ها قرار گیرد و دراین زمینه هیچگونه کم‌کاری پذیرفتنی نیست.

مسئول امور اجرایی آرد و نان شادگان گفت: نظارت جدی بر واحدهای خبازی از طریق بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت، کارگروه آرد و نان و غیره صورت می‌گیرد.

آلبوناصر در پایان، با بیان اینکه در راستای بالا بردن کیفیت نان تلاش‌های بسیار زیادی در سطح شهرستان انجام شده است، گفت: نظارت بر نانوایی‌ها به‌ صورت جدی انجام می‌شود و با اعلام هر گونه شکایت از سوی شهروندان موضوع در اسرع وقت مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*