مدیرعامل شرکت غله همدان: گندم خبازی یارانه‌ای بر اساس میزان فروش کارخانه‌ها تقسیم‌بندی می‌شود

مدیرعامل شرکت غله همدان:

  گندم خبازی یارانه‌ای بر اساس میزان فروش کارخانه‌ها تقسیم‌بندی می‌شود

اختصاصی/ علیرضا رنجبر ضرابی گفت: تخصیص گندم خبازی یارانه‌ای در سطح استان بر اساس میزان فروش کارخانه‌ها صورت می‌گیرد که خوشبختانه اجرایی شدن این طرح موجب شده یک فضای رقابتی ایجاد شود و انگیزه کارخانه‌ها برای تولید آرد باکیفیت‌تر بالا رود و به تبع سطحی کیفی آرد استان افزایش یابد.

در حال حاضر به واسطه این طرح کارخانه‌ها به دنبال افزایش سطح کیفی محصولشان و جذب بیشتر مشتری هستند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان همدان در گفتگو با خبرنگار غلات نیوز به اقدامات صورت گرفته در استان در راستای افزایش کیفیت آرد و نان اشاره نمود و اظهار کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی نانوایان، اعطای تسهیلات ویژه بهسازی و نوسازی، خرید گندم دوروم و گندم خبازی مرغوب از استانی دیگر جهت اختلاط مناسب از قبیل اقداماتی است که در راستای افزایش سطح کیفی آرد و نان در سطح استان صورت گرفته است.ضرابی درباره وضعیت تولید آرد سبوس‌دار در استان همدان بیان کرد: متاسفانه درصد سبوس‌گیری آرد در استان ما به 18 درصد و حتی بالاتر از این میزان رسیده بود که به مرور در حال اصلاح آن هستیم و خوشبختانه در حال حاضر توانستیم آرد ویژه نان لواش را 12 درصد سبوس‌گیری شده، تافتون 5/13 درصد، بربری 15 درصد و نان سنگک 10 درصد سبوس‌گیری شده در کمیسیون آرد و نان استانداری به تصویب برسانیم و بر همین اساس آرد در سامانه خرید اینترنتی آرد توزیع می‌شود. بازرسی‌ها در این زمینه بسیار دقیق و مستمر انجام می‌شود و اگر کارخانه‌ای از این قانون سرپیچی کند جریمه و در صورتی که در واحدهای نانوایی آرد مخصوص هر نان مورد استفاده قرار نگیرد از سهمیه‌شان کسر خواهد شد.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*