استاندارد سبوس در دستور کار وزارت بهداشت

 

  استاندارد سبوس در دستور کار وزارت بهداشت

معاون بهداشتي وزير بهداشت گفت: در حال حاضر از آرد 15 تا 18 درصد در توليد نان استفاده ميشود. اين در حالي است که آرد با 21 درصد سبوسگيري نيز در پخت نان استفاده ميشود.

علي اکبر سياري در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار نگاه هستي درباره مضرات سبوسگيري که در کارخانه هاي توليد آرد انجام ميشود گفت: وقتي که آرد سبوسگيري ميشود ريزمغذيهايي مثل آهن، کلسيم، روي و منيزيم که نقش مهمي در سلامت دارند کاهش پيدا ميکند.

وي با اشاره به اين که اغلب مواد مغذي از طريق نان وارد بدن ميشود گفت: سبوسگيري بيش از اندازه باعث ميشود ناني به مصرف افراد برسد که فاقد مواد مغذي است. اين در حالي است که سبوس باعث پيشگيري از سرطان دستگاه گوارش شده و نقش تغذيهاي مهمي دارد.
به گفته سياري، بايد تلاش شود تا آرد توليدي سبوسدار باشد همچنين بايد آرد استانداردسازي شود و به اطلاع مردم برسد که نان بدون سبوس مناسب نيست.
معاون بهداشتي وزير بهداشت با اشاره به فرهنگسازي مصرف نان سبوسدار در ديگر شهرهاي کشور گفت: بايد در اين زمينه فرهنگسازي شود و درصدد هستيم تا استاندارد سبوس را در شهرستانها افزايش دهيم البته در شهرستانها همکاري بيشتر است.

 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*